Varausehdot  

 

Varaus- ja maksuehdot
Varaus vahvistuu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (20 % lomakohteen vuokrahinnasta) eräpäivään mennessä tai ennakkomaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa. Loppusuoritus maksetaan viimeistään viisi (5) viikkoa ennen loman alkua.
Ennakkovarausmaksua ei peritä, jos loman alkuun on alle 5 viikkoa.


Varauksen peruuttaminen ja muuttaminen

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti) vuokranantajalle. Vuokranantaja palauttaa maksetun vuokrahinnan, lukuun ottamatta ennakkovarausmaksua (20%).
Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra.

Vuokranantajan oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokranantajalle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

Oleskelu lomakohteessa

Mökin avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen omistajalle joko puhelimitse tai kirjallisesti ilmoittamanaan arvioituna saapumisajankohtana. Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. Viikonloppuvarauksissa lähtöaika on klo 22. Mökin vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet. Mökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse. Mikäli varauksen päättyessä ei ole siivottu asianmukaisesti ja mökin omistaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on omistajalla oikeus periä siivousmaksu voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Polttopuut sisältyvät vuokraan. Henkilökohtainen hygienia, astianpesuaineet, perusmausteet sekä wc- ja talouspaperit eivät sisälly vuokrahintaan. Asiakkaan on käytettävä lakanoita. Liinavaatteet ja pyyhkeet voi tilata vuokranantajalta ,a 12,-/setti.
Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä vuodepaikkamäärä on. Lisähenkilöiltä perimme lisämaksun 50 euroa/yö. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. Kotieläimiä vuokrakohteisiin ei voi tuoda.

Vahinkojen korvaukset

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

 
Iso-Kaivolan lomamökit ja -huvilat
Kaivolanraitti 11 14690
TORVOILA Hauho, HÄMEENLINNA
eero.kaivola@isokaivolantila.fi
+358400 852 535 Eero Kaivola
+358407 368 369 Maija Kaivola