Huvilat - Hämeenlinna, Hauho

  

Vuokrattavat lomamökkimme kutsuvat Hämeenlinnan Hauholle, kirkkaan Roinevesistön äärelle. Nauti luonnonrauhasta - koe erilainen elämys kaikkina neljänä vuodenaikana. Tutustu ja varaa seuraava mökkilomasi meiltä!

 • Villa-Lauttavalkama
  Hyvin varusteltu,malo luokiteltu, *****-tähden huvila 6+2 henkilölle. Kolme erillistä makuuhuonetta tuo mukavuutta vaikka kahden perheen yhteiseen lomailuun. Lomamökki sijaitsee aurinkoisen metsäpellon reunalla Vähä-Roineen rannalla. Pihapiirissä..
  Lue lisää
 • Villa-Siesta
  Siesta on kodikas talviasuttava huvila n. kuudelle kaikin mukavuuksin. Makuuhuoneita on 3 ja sauna lämmitetään perinteiseen tapaan puilla. Huvila sijaitsee aurinkoisella paikalla, Vähä-Roineen rannalla, jossa on lapsiystävällinen hiekkaranta. Pi..
  Lue lisää
 • Villa-Ilmari
  Nykyaikaistettu jugend-henkinen 20-luvun huvila tasokkaaseen lomanviettoon ja irtiottoon arjesta. Huvila soveltuu perheen vapaa-ajan viettoon viikonlopuksi, viikoksi tai koko kuukaudeksi. Siellä voit järjestää vaikka pienimuotoiset perhejuhlat, j..
  Lue lisää
 • Ranta-Heikari
  Ranta-Heikari sijaitsee Konaajärven rannalla. Mökin piha on laaja ja valoisa. Nurmikkoalueella voi heittää frisbeetä tai pelata pihapelejä. Hyvä uimaranta avautuu länteen. Kesällä on mahdollista käyttää nukkuaittaa. Ota yhteyttä Katso vara..
  Lue lisää
 
Iso-Kaivolan lomamökit ja -huvilat
Kaivolanraitti 11 14690
TORVOILA Hauho, HÄMEENLINNA
eero.kaivola@isokaivolantila.fi
+358400 852 535 Eero Kaivola
+358407 368 369 Maija Kaivola