Ajankohtaista  

 

Takaisin

Syksy on alkanut ja ruskan värit kaunistavat mökkimaisemat nyt komeasti. Lähde viikonlopuksi vuokramökille ja tee varaus meiltä.

Järvenjäille ei voi enää mennä. Jäät sulavat pikavauhtia ja uimaan pääsee,sulaneeseen rantaveteen, jos uskaltautuu jäiden sekaan.

Painopeiton alla höyhensaarille. Villa Siestassa voi nyt rentoutua painopeittojen alla syvään talviuneen. Painopeittoja on Siestassa 2 kpl (á 7 kg). 

Kevättä kohti mennään ja päivät pitenevät. Lunta on satanut ja siitä on lupa nauttia. Tee irtiotto arjesta ja lähde lähilomalle. Varaa viikonlopuksi tai talvilomaksi huvilasi meiltä.

 

..

Kevät kehittyy nyt vauhdilla. Ota oma hetkesi ja varaa vuokramökki vaikka pariksi päiväksi ja tule seuraamaan luonnon ihmeitä.

Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2020 toivottaa

 

Kaivolan väki.

Vilkas kesäsesonki on takanapäin ja on aika tehdä mökkien syystyöt kuntoon ennen lumien tuloa. Laitureita vinataan talviteloille ja se onkin hankalampaa nyt kun vedet on edelleen poikkeuksellisen alhaalla.Mökkiteitä, jätejärjestelmien toimivuutta ja kierrätysastioiden kuntoa mm.tarkastetaan.Pihaa ja rantojen avaruutta koiteaan katsella viraan silmin.

Nyt on hyvä hetki lähilomalle.Vietä tunnelmallinen viikonloppu yhdessä perheen tai ystävien kesken Hauholla ja varaa 4 - 8 hengen porukallesi sopiva huvilakohteistamme!

Talvella mökkilomailu on edullista. Kysy tarjous ja tule hyggeilemään.

Teimme kevättalvella meillä hiljattain  vierailleille asiakkaillemme asiakastyytyväisyyskyselyn. Vastauksistanne saimme mielenkiintoista ja huomionarvoista palautetta.  Otamme palautteenne huomioon toimintaamme kehitettäessä. Kaikkien kyselyyn osallistuneiden kesken arvottu viikonloppuloma on arvottu ja voittajalle on ilmoitettu. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille vastaajille!

Oletko ajatellut, miltä tuntuisi päästä saunaan ja rannalle silloin kun sinusta itsestä siltä tuntuu.

Relusmaan on saanut uudet asukkaat kesälle 2018. Tervetuloa uudet kesähauholaiset! Ja kiitos kaikille mielenkiinnosta.

Huippusuosittu, tänä kesänä Suomeen rantautunut SUP-lautailu, eli Stand up paddling on seisten melontaa. Melonta on hyvää liikuntaa, mikä vetreyttää etenkin ylävartaloa. Laudan päällä voi vaikka joogata! Samalla voi nauttia tyynen veden rauhasta. Kysy SUP-lauta käyttöösi millä tahansa mökeistämme saapuessasi tai varausta tehdessä.

 
Iso-Kaivolan lomamökit ja -huvilat
Kaivolanraitti 11 14690
TORVOILA Hauho, HÄMEENLINNA
eero.kaivola@isokaivolantila.fi
+358400 852 535 Eero Kaivola
+358407 368 369 Maija Kaivola